ZHENGZHOU HANLIN AMUSEMENT EQUIPMENT MANUFACTURING CO.,LTD. 86--13213043229 hanlinamusement@foxmail.com
Νέα εμπορική εσωτερική παιδική χαρά σχεδίου για τα ηλικίας παιδιά 2-12 ετών

Νέα εμπορική εσωτερική παιδική χαρά σχεδίου για τα ηλικίας παιδιά 2-12 ετών

 • Υψηλό φως

  τρισδιάστατος εξοπλισμός θεματικών πάρκων έτους 3-12

  ,

  εξοπλισμός θεματικών πάρκων έτους PVC 2-12

  ,

  τρισδιάστατος PVC μαλακός εξοπλισμός παιδικών χαρών παιχνιδιού εσωτερικός

 • Χρώμα
  Προσαρμοσμένο χρώμα
 • Τύπος
  Εσωτερικός εξοπλισμός παιδικών χαρών
 • Υλικό
  sponge+wood+pvc
 • Χρήση
  Εσωτερική παιδική χαρά παιδιών
 • Θέμα
  Προσαρμοσμένο θέμα, παιχνίδι δικτύου, διάστημα, καραμέλα
 • Εγκατάσταση
  τρισδιάστατες οδηγίες εγκατάστασης
 • Τόπος καταγωγής
  Κίνα
 • Μάρκα
  HANLIN
 • Πιστοποίηση
  ISO9001
 • Αριθμό μοντέλου
  Εσωτερική παιδική χαρά 1
 • Ποσότητα παραγγελίας min
  10 SQM
 • Τιμή
  Negotiable
 • Συσκευασία λεπτομέρειες
  Περιπτώσεις κοντραπλακέ
 • Χρόνος παράδοσης
  20 ημέρες
 • Όροι πληρωμής
  L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union
 • Δυνατότητα προσφοράς
  100000/Year

Νέα εμπορική εσωτερική παιδική χαρά σχεδίου για τα ηλικίας παιδιά 2-12 ετών

Νέα εμπορική εσωτερική παιδική χαρά σχεδίου για τα ηλικίας παιδιά 2-12 ετών

Ο εσωτερικός εξοπλισμός παιδικών χαρών είναι μια βουίζοντας επιχείρηση που εκμεταλλεύεται τη ζήτηση της αγοράς υπηρεσιών των τεράστιων παιδιών, καθώς η οικονομία αναπτύσσεται και ο πληθυσμός μεσαίων τάξεων αυξάνεται, η σφαιρική ανάγκη για τα παιδιά που παίζουν το προϊόν και την υπηρεσία προορίζεται για να αυξηθεί γρήγορα για δεκαετίες, που δημιουργούν τις τεράστιες ευκαιρίες αγοράς για την εσωτερική επιχείρηση παιδικών χαρών.

Περιγραφή Hanlin του εσωτερικού εξοπλισμού παιδικών χαρών παιδικών χαρών εσωτερικού

Όνομα προϊόντων

Εσωτερικός εξοπλισμός παιδικών χαρών παιδιών Themed

Κύριο υλικό

Γαλβανισμένο σωλήνας χάλυβα + κοντραπλακέ ή πλαστικό + υψηλή πυκνότητα EPE υψηλής πυκνότητας που γεμίζουν + ποιότητα PUcoat + ανοξείδωτο υλικό

Θέματα διαθέσιμα

Μυστήριο διαστημικό θέμα, θέμα καραμελών, ωκεάνιο θέμα ονείρου, θέμα Macaron,

Δασικό θέμα, ρομαντικό θέμα χιονιού, βρετανικό θέμα, σειρά τραμπολίνων, κ.λπ.

Ζώνες ή έλξη

εσωτερική λίμνη άμμου εξοπλισμού παιδικών χαρών λίμνη σφαιρών κοιλωμάτων Δομικές μονάδες αφρού του ΕΛΚ γέφυρα αλυσίδων σιδήρου εσωτερικό ηλεκτρικό ποδήλατο παιδικών χαρών γραμμή φερμουάρ εσωτερικός περιστρεφόμενος κάδος εξοπλισμού παιδικών χαρών σφαίρα γιόγκας η εσωτερική παιδική χαρά εύθυμη πηγαίνει γύρω από ταλάντευση σφαιρών

Εσωτερικές εικόνες θέματος εξοπλισμού παιδικών χαρών

Νέα εμπορική εσωτερική παιδική χαρά σχεδίου για τα ηλικίας παιδιά 2-12 ετών 0

Νέα εμπορική εσωτερική παιδική χαρά σχεδίου για τα ηλικίας παιδιά 2-12 ετών 1

Η διαδικασία συνεργασίας μας εσωτερικού εξοπλισμού παιδικών χαρών

1. Ελεύθερες σχέδιο και διαβουλεύσεις με τον εσωτερικό εξοπλισμό παιδικών χαρών: Ο πελάτης παρέχει τις λεπτομερή διαστάσεις περιοχών και το σχέδιο παιδικών χαρών του/της, όπου το σαφές ύψος στεγών, οι στήλες και άλλα speicfications εμποδίων, και το μέγεθος εισόδων πρέπει να μοιραστούν. Κάνουμε ένα σχέδιο μέσω της κατάστασης περιοχών και η επικοινωνία, τελικό λεπτομερές σχέδιο θα δοθεί μετά από την αναθεώρηση σύμφωνα με την απαίτηση και τον προϋπολογισμό του πελάτη.

2. Πωλήσεις και παραγωγή: Προκειμένου να προστατευθούν και τα δύο parites ειδικά που οι πελάτες ενδιαφέρουν, ο πελάτης μπορεί να τοποθετήσει μια διαταγή στην πλατφόρμα alibaba με τους λεπτομερείς όρους της σύμβασης, το εργοστάσιο Hanlin θα οργανώσει την παραγωγή και την παράδοση αναλόγως.

3. Εγκατάσταση: Γενικά οι όροι εγκαταστάσεων θα είναι οι ίδιοι όπως αναφέρονται στον ανωτέρω πίνακα, ο εσωτερικός εξοπλισμός παιδικών χαρών μπορεί να διευκρινιστεί σύμφωνα με του πελάτη demaind.

4. Μετά την πώληση υπηρεσία του εσωτερικού εξοπλισμού παιδικών χαρών: Τα μέρη γρήγορος-ένδυσης και τα αναλώσιμα υλικά καθώς επίσης και το repective warranity του componentsthey θα απαριθμηθούν στη σύμβαση πωλήσεων στη διαφορετικούς ποσότητα και το χρόνο για 1-3 έτη

Προτού να σχεδιάσουμε τις εσωτερικές παιδικές χαρές για τον ιδιοκτήτη, μαθαίνουμε όλες τις λεπτομέρειες της θέσης σας, καμία μόνο η προδιαγραφή του πλάτους, του μήκους και του ύψους. Αλλά και πού είναι η καλύτερη θέση για την είσοδο, πώς στην ασφάλεια ο στυλοβάτης… Κάνετε τη σαφή κατανόηση των απαιτήσεών σας από την άποψη του θέματος, της λειτουργίας, του ύφους και των στοιχείων. Κάνετε την τελευταία χρήση της θέσης σας, έχει το σωστό μίγμα των γεγονότων παιχνιδιού και οι δραστηριότητες, έχουν την καλύτερη διαφάνεια, έχουν την καλύτερες δυνατότητα και την ασφάλεια παιχνιδιού! Θα συνεχίσουμε το σχέδιο έως ότου ικανοποιήσατε εντελώς και αγαπάτε αυτήν την εσωτερική παιδική χαρά, ο εσωτερικός εξοπλισμός παιδικών χαρών σας θα είναι ελκυστικότερος στα παιδιά. Έχουμε ήδη πολύ θέμα για την επιλογή και υπάρχον σχέδιο εκατοντάδων για την αναφορά, συντάσσουμε επίσης τον κατάλογο συστατικών και υλικού για να μεγιστοποιήσουμε την επιλογή σας στην παιδική χαρά παιδιών. Τιθόμαστε στα παπούτσια του ιδιοκτήτη παιδικών χαρών.

Εσωτερική γραμμή παραγωγής εξοπλισμού παιδικών χαρών Hanlin

HANLIN είναι αρχικός κατασκευαστής εργοστασίων στην Κίνα ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την παραγωγή και την εγκατάσταση του μη-μηχανοποιημένου εσωτερικού εξοπλισμού παιδικών χαρών για τα παιδιά και τους ενηλίκους. Τα κύρια προϊόντα μας είναι εσωτερικός εξοπλισμός παιδικών χαρών, εσωτερικός εξοπλισμός πάρκων τραμπολίνων, υπαίθριος εξοπλισμός παιδικών χαρών, προσχολικές σειρές εξοπλισμού διασκέδασης εκπαίδευσης, οι οποίες πωλούνται στα εμπορικά κέντρα, τα σχολεία, τα εμπορικά πάρκα, τις κατοικημένα κοινότητες και τα κέντρα διασκέδασης μέσα και έξω από την Κίνα.

Νέα εμπορική εσωτερική παιδική χαρά σχεδίου για τα ηλικίας παιδιά 2-12 ετών 2