Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
ZHENGZHOU HANLIN AMUSEMENT EQUIPMENT MANUFACTURING CO.,LTD. 86--13213043229 hanlinamusement@foxmail.com
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Αναρρίχηση του τοίχου

Αναρρίχηση του τοίχου

December 31, 2021

Η αναρρίχηση του τοίχου είναι μια όλο και περισσότερο δημοφιλής μορφή αναρρίχησης βράχου που εκτελείται στην τεχνητή δομή που προσπαθεί να μληθεί την εμπειρία του τοίχου βράχου φύσης. Είναι πολύ ασφαλέστερο επειδή σημεία αγκύρων και κρατά ότι να είστε σε θέση να καθοριστείτε πιό σταθερά, και οι περιβαλλοντικές συνθήκες μπορούν να ελεγχθούν. Ενισχύοντας τη φυσική ποιότητα των παιδιών, βελτιώνει επίσης τη δυνατότητα της ισορροπίας και της κρίσης, και ενισχύει το θάρρος.

Η αναρρίχηση του τοίχου είναι ένα εξουσιοδοτημένο επιχειρησιακό πρότυπο που αποδεικνύεται, κερδοφόρος και αυξανόμενος. Είναι ισχυρός μαγνήτης ανθρώπων που παραδίδει τα μεγάλα αποτελέσματα στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία και Νότιο Ειρηνικό.

Η αναρρίχηση του τοίχου είναι ένας πάρα πολύ δημοφιλής προορισμός για τις γιορτές γενεθλίων, τις αθλητικές ομάδες και τις οργανώσεις νεολαίας. Οι οικογένειες και οι φίλοι αναρριχούνται μαζί τακτικά και παρέχουν στα υψηλά επίπεδα της επιχείρησης επανάληψης καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.