Αρχική Σελίδα

Huadong Entertainment Equipment Co., Ltd.

Huadong Entertainment Equipment Co., Ltd.

1 2 3
Huadong Entertainment Equipment Co., Ltd. Huadong Entertainment Equipment Co., Ltd. Huadong Entertainment Equipment Co., Ltd.
Εργοστάσιο πορτών Εργοστάσιο Κτήριο

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Παιχνίδι Huadong
Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300
Ετήσιες πωλήσεις : 15000000-20000000
Ιδρύθηκε Έτος : 1987
Εξαγωγή pc : 30% - 40%
Products: Outdoor Playground Slide /HDPE Playground /Water Park Playground Equipment/ Indoor Playground Equipm

Η Co. εξοπλισμού ψυχαγωγίας Huadong Zhejiang, ΕΠΕ, που βρίσκεται στη βιομηχανική ζώνη Jilongyu Yongjia στην επαρχία Zhejiang, είναι στην ευνοϊκή γεωγραφική κατάσταση όπου αντιμετωπίζοντας επαρχιακό δρόμο «S49» και μόνο 800 μέτρα μακριά μακρυά από την έξοδο «Mei'Ao» του υψηλού τρόπου. Έχει λειτουργήσει στην ενίσχυση μιας αξιόπιστης επιχείρησης που κατασκευάζει τον αρίστης ποιότητας εξοπλισμό παιδικών χαρών για την εγχώρια αγορά και στο εξωτερικό.

 

Η επιχείρηση έχει μια καλή αγορά και κέρδισε το μεγάλο σεβασμό από τους πελάτες με τον ειδικό επιχειρηματικό πολιτισμό και την επιστημονική διαχείριση από ιδρυμένος το 1987. Και έχει πιστοποιήσει από ISO9001 το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης, περιβαλλοντικό σύστημα διαχείρισης ISO14001, διοικητικό πιστοποιητικό υγειών και ασφαλειών GB/T28001, TUV διεθνής πιστοποίηση ασφάλειας και έχει κερδίσει μερικά πιστοποιητικά αρχής. Για την καλές πίστωση και την καλή θέλησή μας, έχει πιστοποιηθεί ως «υπόσχεσης α-κατηγορίας επιχείρηση πίστωσης τιμής και», πιστωτική επιχείρηση 3A, σημαντικές ιδιωτικές επιχειρήσεις, ένα διάσημο εμπορικό σήμα Yongjia, και ο διευθυντής εκλέχτηκε ως αναπληρωτής διευθυντής της επαγγελματικής Επιτροπής της ένωσης παιχνιδιών της Κίνας.

 

Για περισσότερο από 20years, Co. εξοπλισμού ψυχαγωγίας Huadong, το ΕΠΕ έχει προσπαθήσει προς τα εμπρός στη βάση «των ανθρώπων πρώτιστων». Τώρα έχτισε τα τυποποιημένα εργαστήρια και το γραφείο. Με το επαγγελματικό προσωπικό και μια ικανών επαγγελματικής εξυπηρέτηση πελατών Ομάδων Διοίκησης και, φέρνοντας επαγγελματικούς διευθυντές και σημαντικούς σχεδιαστές, η ψυχαγωγία Huadong θα είναι σίγουρα σημαντική στην αγορά. Τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί στις ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ινδονησία, Ε.Α.Ε., η ευρωπαϊκή χώρα που πάνω από 40 χώρες.

 

Η επιχείρηση φέρνει στην ιδέα της στρατηγικής εμπορικών σημάτων και το πνεύμα του εμπορικού σήματος για να επεκταθούν οι αγορές με το ισχυρό εμπορικό σήμα της. Επιτυγχάνοντας την ανάπτυξη πηδήματος του εμπορικού σήματος, η επιχείρηση έχει καταδείξει τη νοημοσύνη, την απλότητα, και την εξατομίκευση των σύγχρονων ιδεών εξοπλισμού ψυχαγωγίας σχετικά με τις βάσεις της κατανόησης της υποδήλωσης της προσωπικότητας εμπορικών σημάτων και του μοναδικού ύφους της.

 

Ο προηγμένος εξοπλισμός, το επαγγελματικό σχέδιο, η άριστη παραγωγή, το τέλειο σύστημα εξασφάλισης ποιότητας και η έγκαιρη υπηρεσία μεταπωλήσεων είναι η δέσμευσή μας για κάθε πελάτη, με τη σκληρή δουλειά μας σε αντάλλαγμα του μέγιστου επιτεύγματός σας, θα είστε σίγουρα επιτυχείς με την επαγγελματική ποιότητά μας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Huadong Entertainment Equipment Co., Ltd.

Τηλ.:: 86-400-887-5785

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)